Beste bewoners,
 

Wij zijn de Bewonersorganisatie Bloem- en Paardenvelden Noord, een leuk groepje bewoners van deze wijk dat zich inzet voor alle bewoners van Bloem- en Paardenvelden Noord. Maar wij kunnen dit niet alleen en vragen daarom alle bewoners mee te werken om samen ervoor te zorgen dat onze wijk zoals hij nu is blijft bestaan.

Eerst en vooral is onze taak als bewonersorganisatie om u als huurder bij te staan en te bemiddelen als er problemen zijn ontstaan met de verhuurder, Woningbouwvereniging Volksbelang. Waarom kunnen wij dit oplossen voor u? Wij worden gezien als een serieuze gesprekspartner tussen huur en verhuurder en hebben één keer per kwartaal een onderhoud met Volksbelang om eventuele problemen door te nemen en daar waar nodig is op te lossen. Ook wordt er dan besproken wat er eventueel veranderd of verbeterd kan worden in onze woning of woonomgeving. Ook hebben wij aanspreekpunt Elske van Osch bij Volksbelang, die we altijd kunnen bellen als wij zaken eerder willen doorspreken.

Daarnaast proberen we mee te denken met verschillende groeperingen in Helmond Noord. Wij nemen deel aan de Projectgroep en werken verschillende keren per jaar samen met wijkvereniging Samen Actief.

Namens Bewonersorganisatie Bloem- en Paardenvelden Noord,

Thea van Lieshout
Louis Claassen
Lilianne van der Linden

Contact via Thea van Lieshout: 06-12338550 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord