Beste wijkbewoners,

Onze activiteiten in de volgende maanden zijn vooral gericht op het onder de aandacht brengen van de kwetsbaarheid van de bewoners. Hierbij kijken wij speciaal naar de ouderen in de wijk.                                                                 

*Er is in augustus/september een deur aan deur actie in de Pannehoeve i.s.m. onze wijkboa, Teun.                                                                                               *In september houden we een witte voetjesactie waarbij we ook in gesprek gaan met de bewoners van de wijk. Dit i.s.m. politie en wijkboa.

De buurtpreventie Helmond Noord is dit jaar uitgebreid met de aansluiting van buurtpreventie Haverveld / Jeruzalem. Het zou een goede zaak zijn als het tussenliggend gebied (de Schilders- en Dichterswijk) zich hier ook bij zou aansluiten.

Graag ontmoeten wij mensen die als straatcoördinator mee willen denken en doen. Ik wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken u te vragen mee te werken aan een veilig Helmond Noord. Buurtpreventie Haverveld / Jeruzalem kan nog mensen gebruiken.

U kunt hiervoor contact opnemen via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buurt preventieteams Bloem- en Paardenvelden en Haverveld / Jeruzalem.

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord