Beauty-, & Creabeurs met workshops

 

Op zondag 4 november wordt de jaarlijkse winter beauty-, & Creabeurs gehouden. Er worden ook workshops gegeven waar zowel kinderen als volwassenen aan deel kunnen nemen. De exposanten kunnen er een kleine vergoeding voor vragen. De beurs is zowel boven als beneden. Er is geen lift aanwezig alleen een stoeltjeslift voor mindervalide. De beurs gaat open om 11:00 uur en sluit omstreeks 15:00 uur en de entree is gratis!

 

Op deze beautybeurs kan je ff lekker relaxen door je wimpers en wenkbrauwen te laten verven, hand-, & voetmassage, of doe mee aan een make-up workshop, of laat je nagels lakken, maar je kan natuurlijk ook advies vragen voor een behandeling wimperlifting. Al deze deskundige dames staan graag voor u klaar.

Op deze Creabeurs kunt u veel inspiratie opdoen en u op nieuwe ideeën brengen, om zelf ook aan de slag te gaan. Lekker freubelen in de wintermaanden.

De eigengemaakte creaties worden hier mooi opgesteld en te koop aangeboden. U vindt oa: herfst en winterbloemstukjes, sieraden, keramiek, energetix, quilten, kaarten, haak-  en breicreaties, jam, crèmes, patchwork, schilderijen, cameo, glasdeco, kunstwerken met ballonnen, kadodoosje van koffiefilters en nog veel meer.

De workshops waar aan u kunt deelnemen zijn oa:                              

* inkleuren van een tegeltje, hangpotje (inclusief gratis plantje)                      

* tekenen op canvas rugzak

* windlicht met servetten

* cupcakes versieren

* schilderen op canvasdoek

*

Dus kom gezellig met de hele familie naar wijkcentrum de boerderij en laat je verwennen op deze beurs of shop alvast de cadeautjes voor de aankomende feestdagen!

Wilt u nu ook op deze beauty-en Creabeurs staan met uw creaties en wilt u ook een workshop geven stuur dan snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Astrid 0614108189 voor meer informatie. Er zijn nog enkele tafels vrij. Wees er snel bij.

Rommelmarkt en Speelgoedbeurs  met goed doel

 

Op zondag 25 november wordt er de jaarlijkse rommelmarkt en Speelgoedbeurs gehouden in wijkcentrum de boerderij. De deuren gaan open voor bezoekers om 10:30 uur en sluiten omstreeks 14:30 uur. Voor een prikkie heeft u uw boodschappen tas goed gevuld met allerlei leuke bruikbare huishoudelijke spulletjes of speelgoed dus wilt u goed scoren voor het sinterklaasfeest van 5 december kom dan snel en sla uw slag.

Wilt u ook op deze Speelgoedbeurs/rommelmarkt staan bel dan naar Astrid op 0614108189 en huur een tafel. 

Er zijn nog enkele tafels vrij.  U vindt hier oa aan spulletjes : vazen, glaswerk, woonaccessoires van oa riverdale , mixer, lampen, campingspullen, tent, lantaarns, boeken, spellen, games, kleding ook merken, schoenen, tassen, sieraden, beeldjes, schilderijtjes, bakaccessoires, fietsjes, poppenwagen, babykleding, sieradenrek, broodrooster, pannen, puzzels, auto’s, Lego en playmobil en nog veel meer om op te noemen. Wees er snel bij want weg is weg. Het speelgoed en andere bruikbare spulletjes wat de exposanten na afloop van de beurs niet meer mee terug willen nemen naar huis wordt geschonken aan het goede doel : stichting NeiSkoen uit Helmond. Alle spullen worden verzameld op het eerste biljart op de begane grond, zij nemen alles mee, er worden hier heel veel mensen die leven in armoede blij gemaakt met dit speelgoed. Wil je ook speelgoed doneren aan stichting NeiSkoen uit Helmond neem dan contact op met Hr. Tom Heywegen

Doe gezellig mee Koffieochtend

Iedere maandagmorgen  10.00 uur in de Pannehoeve

Koffiemoment op de maandagmorgen voor jong en oud

Wij (Wijkraad Helmond Noord) nodigen iedereen uit om met ons een kop  koffie of thee te drinken in de huiskamer van de Pannehoeve. Wij zorgen voor cake en Brabantse gezelligheid. U bent iedere maandag welkom

De bronafbeelding bekijken

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord