SPREEKUUR ZORGMAKELAAR MARIEKE VAN DER HOFF

Woensdag 18 Juli van 10.00 tot 11.00 uur in De Pannehoeve.

 

Voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld bij het langer zelfstandig thuis wonen, kan het nogal ingewikkeld zijn de juiste weg te vinden in het doolhof aan wet- en regelgeving, instanties, dienstverleners en zorgproducten. Zorgmakelaar Marieke van der Hoff kan uitkomst bieden. Marieke: "Als zorgmakelaar kan ik mensen ondersteunen en begeleiden bij het vinden van het juiste aanbod, passend bij hun specifieke vraag. Ik kan helpen bij vragen als ‘Waar moet ik zijn? Wie moet ik bellen? Hoe zit dat met mijn eigen bijdrage? Wie bepaalt wanneer en welke hulp ik kan krijgen?’. Vragen die steeds ingewikkelder worden omdat de zorgwereld volop in beweging is."

Ken jij iemand die zorg en ondersteuning nodig heeft en op zoek is naar onafhankelijke ondersteuning en advies? Dan is diegene van harte welkom op onderstaand spreekuur; men kan hier vrijblijvend gebruik van maken.

Marieke is aanwezig iedere derde woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur in De Pannehoeve.

Doe gezellig mee Koffieochtend

Iedere maandagmorgen  10.00 uur in de Pannehoeve

Koffiemoment op de maandagmorgen voor jong en oud

Wij (Wijkraad Helmond Noord) nodigen iedereen uit om met ons een kop  koffie of thee te drinken in de huiskamer van de Pannehoeve. Wij zorgen voor cake en Brabantse gezelligheid. U bent iedere maandag welkom

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord