Kerstmarkt met grote loterij tbv goed doel

 

Op zondag 9 december wordt er in wijkcentrum de Boerderij een kerstmarkt gehouden. Vanaf 12:00 uur kunnen de bezoekers naar binnen, de kerstmarkt duurt tot 16:00 uur en de entree is gratis.

 

Er staan verschillende kraampjes zowel op de eerste etage als op de begane grond, ze zijn goed gevuld met allerlei leuke hebbedingetjes, je kunt hapjes en drankjes proeven, op het podium boven vindt u kleding- schoenen-tassen-sieraden, kortom leuke betaalbare kleding voor de aankomende kerstdagen! Je kunt ook meedoen aan diverse leuke workshops (tegen betaling) zoals cupcakes versieren en een windlicht maken en een workshop make-up & huidverzorging. Er worden diverse een demonstraties gegeven over wimpers en wenkbrauw verven, wimperlifting en alles over gezichtsverzorging enz.

Er is een grote loterij tbv een goed doel waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van de loterij wordt besteed aan 

een gezellige muziekmiddag voor de bewoners van Keyserinnedael!                    

 

Voor de kleine kinderen is er een kerstman waarbij je op de foto kunt en er is een

kerst-elf die dieren maakt van ballonnen.

U vindt hier kraampjes met lampen, kerstwindlichten, steunkousen, sieraden, quilten, Tupperware, woonaccessoires en konijnenvellen, breien en haken, jam en chutney, honing, keramiek, kerst bloemstukken en riverdale accessoires, handmassage, aloe-Vera  producten, oriflame, geurmelts en kerstartikelen, glasdecoratie, Disney, taarten en gebak, kerst chocola en nog veel meer. En bij kerst hoort natuurlijk lekker warme chocolademelk, rood wijntje & iets lekkers, dit is allemaal verkrijgbaar bij de bar in het wijkcentrum. Wil je niks missen kom dan op tijd voor de opening!

Kortom een gezellig middagje uit voor de hele familie. Iedereen is van harte welkom!

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord