Beauty-, & Creabeurs met workshops

 

Op zondag 4 november wordt de jaarlijkse winter beauty-, & Creabeurs gehouden. Er worden ook workshops gegeven waar zowel kinderen als volwassenen aan deel kunnen nemen. De exposanten kunnen er een kleine vergoeding voor vragen. De beurs is zowel boven als beneden. Er is geen lift aanwezig alleen een stoeltjeslift voor mindervalide. De beurs gaat open om 11:00 uur en sluit omstreeks 15:00 uur en de entree is gratis!

 

Op deze beautybeurs kan je ff lekker relaxen door je wimpers en wenkbrauwen te laten verven, hand-, & voetmassage, of doe mee aan een make-up workshop, of laat je nagels lakken, maar je kan natuurlijk ook advies vragen voor een behandeling wimperlifting. Al deze deskundige dames staan graag voor u klaar.

Op deze Creabeurs kunt u veel inspiratie opdoen en u op nieuwe ideeën brengen, om zelf ook aan de slag te gaan. Lekker freubelen in de wintermaanden.

De eigengemaakte creaties worden hier mooi opgesteld en te koop aangeboden. U vindt oa: herfst en winterbloemstukjes, sieraden, keramiek, energetix, quilten, kaarten, haak-  en breicreaties, jam, crèmes, patchwork, schilderijen, cameo, glasdeco, kunstwerken met ballonnen, kadodoosje van koffiefilters en nog veel meer.

De workshops waar aan u kunt deelnemen zijn oa:                              

* inkleuren van een tegeltje, hangpotje (inclusief gratis plantje)                      

* tekenen op canvas rugzak

* windlicht met servetten

* cupcakes versieren

* schilderen op canvasdoek

*

Dus kom gezellig met de hele familie naar wijkcentrum de boerderij en laat je verwennen op deze beurs of shop alvast de cadeautjes voor de aankomende feestdagen!

Wilt u nu ook op deze beauty-en Creabeurs staan met uw creaties en wilt u ook een workshop geven stuur dan snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Astrid 0614108189 voor meer informatie. Er zijn nog enkele tafels vrij. Wees er snel bij.

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord