Samen wonen wij in Helmond-Noord

Helmond-Noord is een vrij grote wijk met 11.756 inwoners ( datum 1 januari 2012) met  de woonbuurten Eeuwsels, Binderen en  Bloemvelden. Daarom ook dat het bestuur van de St. Projectgroep Dagelijks Beheer Helmond-Noord in haar wijkactieplan het gaan werken met werkgroepen, heeft opgenomen als plan voor 2013.

Inmiddels zijn er een vijftal  werkgroepen geformeerd rondom de thema’s: Wonen, Groen, Zorg en Activiteiten en Verkeer en veiligheid. Belangrijke taak voor de werkgroepen is het verdelen van de vele werkzaamheden  over meerdere mensen die zich gaan specialiseren op een deelgebied wat uiteindelijk de wijk en haar inwoners alleen maar ten goede komt.

Thea van Lieshout en Angelique Raaijmakers- v.d. Pol zijn gestart met de werkgroep Wonen. Onder wonen valt vrij veel zowel op fysiek terrein maar zeker ook op sociaal terrein, denk aan :
- de openbare ruimte ( wegen, lantaarnpalen, inrichting etc)
- de huizen , huur en koop.
- de leefbaarheid ( is het fijn wonen?)
- betrokkenheid  ( communicatie richting wijkbewoners)

Wij willen dit samen met jullie gaan doen want samen wonen of werken we in Helmond-Noord!
In Helmond-Noord zijn al verschillende bewonersgroep en buurtpreventieprojecten actief en wij willen samen met hen optrekken, elkaar ondersteunen waar nodig.
Daarom treffen jullie hieronder onze contactgegevens aan en nodigen wij jullie uit alle informatie die wij nodig hebben om als werkgroep Wonen aan de slag te gaan, naar ons toe te sturen. Ook willen we graag sparringpartner zijn bij vraagstukken op het gebied van wonen in Helmond-Noord. We willen u als wijkbewoner uitnodigen om ons aandachtspunten aan te reiken waarmee we het wonen in Helmond-Noord kunnen verbeteren.

Wij gaan aan de slag met communicatie richting wijkbewoners en daarvoor zullen wij gebruik maken van het wijkblad Noordernieuws en de website van Helmond- Noord, www.noorderweb.nl .
Wij treden nu voor het eerst naar buiten en staan open voor suggesties.
Mochten jullie vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag,

Met vriendelijke groet,

Thea van Lieshout,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoonnummer 06-12338550
Angelique Raaijmakers- v.d. Pol, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telnr. 06-55975954

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord