OPROEP! OPROEP! OPROEP!

 

 

Met zo’n 60 bij HartslagNu.nl aangemelde vrijwilligers kunnen we ervoor zorgen dat alle wijkgenoten in Helmond Noord met acute hartproblemen binnen 6 minuten eerste hulp krijgen aangeboden. Hiermee nemen deoverlevingskansen letterlijk met elke minuut toe.

 

Daartoe doen we een dringende oproep op u zich te melden als vrijwilliger voor het AED project Helmond Noord. In de cursus, die u krijgt aangeboden, wordt u gericht geleerd hoe de bediening is van de AED. Jong en oud kan dit leren. De cursus duurt ongeveer 3 à 4 uur. Ook vragen we mensen met al een diploma BHV in bezit, om zich bij ons aan te melden middels een e-mail te sturen naar onderstaand adres. Bij aanmelding bij HartslagNu.nl kunt u aangeven op welke uren u wel of niet beschikbaar wilt zijn voor oproepen.

 

Meldt u zich snel aan als vrijwilliger. Dit kan via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een briefje in de brievenbus bij Mien Strijbos, Ruusbroeclaan 54 (Broederclooster, Cloosterparc). Vermeldt s.v.p. uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

 

 

 

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord