Oproep  Oproep  Oproep  !!

De gemeente Laarbeek en de gemeente Helmond willen samen plannen maken voor het gebied aan de oostzijde van de Aarlese brug en de Bundertjes. Ze willen mogelijkheden scheppen voor beperkte recreatie.Het gaat dus ook om het hele groene gebied tussen de Muziekbuurt en de Vogelbuurt en het oude kanaal.

Een heel mooi en uniek natuurgebied pal tegen onze wijk. Maar ook een heel kwetsbaar gebied.

Misschien ontstaan er wel hele mooie plannen, waar ook onze wijk veel aan kan hebben, maar misschien ook niet. Dat hele proces zou dus gevolgd  moeten worden door bewoners, zodat ook wij er baat bij hebben en er blij van worden.

Daarom zoeken wij mensen die zich mede willen inzetten, dat proces willen volgen en de belangen van de bewoners van Helmond Noord, alsmede de gevolgen voor het natuurgebied, in de gaten willen houden.  

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 44620141

Iedereen voelt zich prettiger in een schone leefomgeving. Daarom organiseert de Werkgroep Zwerfafval en Groen van de wijkraad Helmond Noord elke eerste zaterdag van de maand een opruimactie, telkens in een ander deel van de wijk. Gezamenlijk verwijderen wij zwerfvuil en leveren zo een bijdrage aan een schone wijk zonder zwerfafval.

Houd u ook van schoon? U bent van harte welkom om een handje helpen bij het verwijderen van zwerfvuil uit onze mooie wijk. Meld u aan voor een actiedag! Dat kan individueel of als groep. De Werkgroep Zwerfafval en Groen zorgt samen met de gemeente Helmond voor de benodigde materialen.

Elke eerste zaterdag van de maand starten wij om 09.30 uur en ruimen op tot 11.00 uur. Ontmoetingsplaats en vertrekpunt is de ingang van Natuurtuin De Robbert. Daar worden ook de benodigde materialen uitgereikt. De resterende data voor 2013 zijn 2 november en 7 december. Tot ziens bij een van onze acties!

Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u contact opnemen met de Werkgroep Zwerfafval en Groen:
Kees Lütkemeijer : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vincent van Doremaele: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord