Iedereen voelt zich prettiger in een schone leefomgeving. Daarom organiseert de Werkgroep Zwerfafval en Groen van de wijkraad Helmond Noord elke eerste zaterdag van de maand een opruimactie, telkens in een ander deel van de wijk. Gezamenlijk verwijderen wij zwerfvuil en leveren zo een bijdrage aan een schone wijk zonder zwerfafval.

Houd u ook van schoon? U bent van harte welkom om een handje helpen bij het verwijderen van zwerfvuil uit onze mooie wijk. Meld u aan voor een actiedag! Dat kan individueel of als groep. De Werkgroep Zwerfafval en Groen zorgt samen met de gemeente Helmond voor de benodigde materialen.

Elke eerste zaterdag van de maand starten wij om 09.30 uur en ruimen op tot 11.00 uur. Ontmoetingsplaats en vertrekpunt is de ingang van Natuurtuin De Robbert. Daar worden ook de benodigde materialen uitgereikt. De resterende data voor 2013 zijn 2 november en 7 december. Tot ziens bij een van onze acties!

Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u contact opnemen met de Werkgroep Zwerfafval en Groen:
Kees Lütkemeijer : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vincent van Doremaele: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord