Beste wijkbewoners,
De bewonersgroep Muziekwijk bestaat uit een groep betrokken buurtbewoners die graag een deel van hun tijd en energie willen steken in de Muziekwijk. Wij proberen de leefbaarheid en de veiligheid van de Muziekwijk te beschermen en willen ook graag opkomen voor de belangen van de bewoners van de Muziekwijk.

Dit doen wij met ondersteuning van Woonpartners die ons met raad en daad bijstaat en ons op leefbaarheidsgebied soms ook financieel kan ondersteunen.

Sinds oktober 2011 is de bewonersgroep Muziekwijk flink uitgebreid. Er zijn nieuwe leden bijgekomen en Fer Vincken  doet een stapje terug. Fer is al lid vanaf de oprichting en was afgelopen jaren onze voorzitter en komt al heel veel jaren op voor uw en ons belang.

Tevens hebben we in de Muziekwijk een werkgroep die zich intensief bezig houdt met de kwaliteitsimpuls Muziekplantsoen ( wijkpark tegen de Baritonstraat). Fer en Sjef zullen samen met anderen deze kwaliteitsimpuls, die zal lopen tot ergens in het voorjaar 2012, geheel afwerken.

De bewonersgroep Muziekwijk bestaat nu uit de volgende bewoners: 

Voorzitter : Peter van Stiphout
Penningmeester : Tonnie Smits
Secretaris : Josefa Lorenzo en Linda Rossou
 

Leden : Charles Nuytens,Patrick Beekers, Remco Jacobs, Sjef Bombeeck en Angelique Raaijmakers- v.d. Pol en Fer Vincken zal als rustend lid ons blijven volgen.

U kunt ons voor alles benaderen wat betrekking heeft op de Muziekwijk e/o Helmond-Noord. Wij zullen binnen onze mogelijkheden hiermee aan de slag te gaan.

Contact leggen met de bewonersgroep Muziekwijk kan op de volgende manieren :

Linda Rossou, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0492-555569
Angelique Raaijmakers- v.d. Pol, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0492-549752
 

Wij hopen van harte dat u met ons mee gaat denken en contact met ons opneemt.

Samen weten we meer en kunnen we meer,

 

Met vriendelijke groet,

Bewonersgroep Muziekwijk

Natuurtuin de Robbert is een natuurgebied in De Bundertjes dat door vrijwilligers van de Stichting Natuurtuin Helmond wordt onderhouden. Het beheer is gericht op het terugbrengen van verloren kleinschalige landschappen. Het is bijzonder te zien dat de Natuurtuin, na al die jaren, nu het voorbeeld is voor het toekomstig beheer en onderhoud van de gehele Bundertjes.

De Natuurtuin heeft een bestuur en een groep vrijwilligers die samen zorg dragen voor het beheer. Zij werken wekelijks op zaterdagmorgen, van 10.00 uur tot 12.00 uur, aan het onderhoud van de tuin. Tijdens deze werkzaamheden is de tuin open voor publiek. Vragen staat vrij, en een helpende hand is zeer welkom. Wel vragen wij u vriendelijk geen honden mee te brengen. In de periode april tot en met oktober is de Natuurtuin ook elke derde zondag van de maand, van 13.00 uur tot 17.00 uur, geopend voor bezoekers. U vindt De Robbert op het einde van de Vinkelaan/Kemenadelaan.

Lees meer: Natuurtuin de Robbert

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord