Beste wijkbewoners,
De bewonersgroep Muziekwijk bestaat uit een groep betrokken buurtbewoners die graag een deel van hun tijd en energie willen steken in de Muziekwijk. Wij proberen de leefbaarheid en de veiligheid van de Muziekwijk te beschermen en willen ook graag opkomen voor de belangen van de bewoners van de Muziekwijk.

Dit doen wij met ondersteuning van Woonpartners die ons met raad en daad bijstaat en ons op leefbaarheidsgebied soms ook financieel kan ondersteunen.

Sinds oktober 2011 is de bewonersgroep Muziekwijk flink uitgebreid. Er zijn nieuwe leden bijgekomen en Fer Vincken  doet een stapje terug. Fer is al lid vanaf de oprichting en was afgelopen jaren onze voorzitter en komt al heel veel jaren op voor uw en ons belang.

Tevens hebben we in de Muziekwijk een werkgroep die zich intensief bezig houdt met de kwaliteitsimpuls Muziekplantsoen ( wijkpark tegen de Baritonstraat). Fer en Sjef zullen samen met anderen deze kwaliteitsimpuls, die zal lopen tot ergens in het voorjaar 2012, geheel afwerken.

De bewonersgroep Muziekwijk bestaat nu uit de volgende bewoners: 

Voorzitter : Peter van Stiphout
Penningmeester : Tonnie Smits
Secretaris : Josefa Lorenzo en Linda Rossou
 

Leden : Charles Nuytens,Patrick Beekers, Remco Jacobs, Sjef Bombeeck en Angelique Raaijmakers- v.d. Pol en Fer Vincken zal als rustend lid ons blijven volgen.

U kunt ons voor alles benaderen wat betrekking heeft op de Muziekwijk e/o Helmond-Noord. Wij zullen binnen onze mogelijkheden hiermee aan de slag te gaan.

Contact leggen met de bewonersgroep Muziekwijk kan op de volgende manieren :

Linda Rossou, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0492-555569
Angelique Raaijmakers- v.d. Pol, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0492-549752
 

Wij hopen van harte dat u met ons mee gaat denken en contact met ons opneemt.

Samen weten we meer en kunnen we meer,

 

Met vriendelijke groet,

Bewonersgroep Muziekwijk

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord